Paluu Hämeenlinnaan!

Tervehdys kaikille!

Palasimme alkuvuodesta Hämeenlinnaan ja nyt olemme perheen kanssa asettuneet aloilemme.

On aika taas siirtyä mukaan seuraamaan, kommentoimaan, taustavaikuttamaan politiikassa. Mahdollisesti myöhemmin myös pyrkiä kunnanvaltuustoon, riippuen elämäntilanteesta.

Lähdin Hämeenlinnasta muutama vuosi sitten töiden perässä ja olen asunut ympäri Etelä-Suomea, nyt on ympyräsulkeutunut ja oli aika palata takaisin Hämeenlinnaan paluumuuttajina.

Olemme niitä kuuluisia paluumuuttajia/lapsiperheitä, joita kaikissa puheissa ja korulauseissa Hämeenlinnaan aina halutaan.

Miksi tulimme takaisin Hämeenlinnaan?

Tulimme takaisin Hämeenlinnaan osittain töiden takia, mutta myös sen takia, koska Hyvä Arki asuu Hämeenlinnassa.

Kauppareissut hoituvat helposti, turvallinen kaupunki, oma kiinnostukseni Hämeenlinnan politiikkaan ei ole karissut pois koskaan.

Muutaman vuoden reissuni aikana, matkaan on tarttunut rutkasti elämänkokemusta ja näkökenttäni on laajentunut valtavasti.

Tähän liittyen siirryin muutama vuosi sitten Perussuomalaisista Kokoomukseen, mutta oma ajatusmaailmani ei ole kauheasti muuttunut. Tosin ajattelutapa ja asioiden harkitseminen on muuttunut elämänkokemuksen myötä.

Tulen ottamaan täällä blogissa kantaa ajankohtaisiin asioihin ja mielelläni asiallisesti keskustellenkin kommentoijien kanssa. Asiattomiin nimimerkki kommenteihin tuskin kannattaa odottaa vastausta. Politiikka lähtee siitä, että keskustellaan omalla nimellä ja asiallisesti. Asiat riitelevät, eivät henkilöt. Mielellään asioidenkaan ei tarvitse riidellä vaan rakentavalla keskustelulla saataisiin hyvä lopputulos.

Hämeenlinnan tilanne:

Hämeenlinna sai vaaleissa 4 edunvalvojaa eduskuntaan!

Onnittelut kaikille eduskuntaan valituille ja toivottavasti edunvalvonta pysyy ykkösenä mielessä, jos ei niin kyllä me Hämeenlinnalaiset muistuttelemme.

Hämeenlinnan tilanne on erittäin haastava, käymme koko ajan kilpailua vetovoimaisuudesta (yritykset) ja uusista asukkaista.

Itse näen Hämeenlinnan kasvavan lähitulevaisuudessa, Hämeenlinnaan tullaan rakentamaan vielä paljon ja on myös isoja investointeja edessä.

Tärkeimpänä on kuitenkin investoinnit siihen, että Hyvä Arki asuu ja pysyy Hämeenlinnassa.

Isoimpia keskusteluja herättää Hämeenlinnassa tällä hetkellä pysäköintikeskustelut ja niihinkin tulen pian ottamaan kantaa.

Laittakaa blogiseurantaan ja pysykää kuulolla, hyvää alkukevättä kaikile. – Janne Liukkonen (Kok)


Kommentointi on suljettu.

css.php